Αρχική Σελίδα

Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας αρώματος γοητείας, ΕΠΕ είναι ένα άμεσο εργοστάσιο της μηχανής μυρωδιάς στην Κίνα, ποια εστίαση εξειδίκευσης να αναπτυχθεί και το μάρκετινγκ της μηχανής μυρωδιάς HVAC, της Wall-mounted μηχανής μυρωδιάς, της αυτόνομης μηχανής μυρωδιάς, του διασκορπιστή μυρωδιάς μπαταριών και περισσότεροι.

 

Η εστίαση συναδέλφων Ε&Α μας το μάρκετινγκ για τα έτη 6+, όλες οι μηχανές μυρωδιάς μας είναι με το CE, ΚΡΕΜΆ, πιστοποιήσεις της FCC κ.λπ., με την εξουσιοδότηση 1 έτους.

 

Το άρωμα γοητείας έχει καλά έναν ομάδα-συνειδητό, τη δυνατότητα της επικοινωνίας και του συντονισμού, απασχολείται σε σκληρό, λεπτολόγος και η υπομονή μπορεί να αντέξει οικονομικά την πίεση της εργασίας. Είμαστε νέοι, εμπαθής, διασκέδαση, έμπειρη, χρήσιμη, κατά κάνοντας επιχειρήσεις με μας, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να είστε σίγουροι.

 

Αυτήν την περίοδο έχουμε σημαντικούς πελάτες από σε όλο τον κόσμο, ειδικά από την Αφρική και την Ασία. Παρέχετε τα αποδοτικά ακόμα ποιοτικά προϊόντα δαπανών για τους πελάτες μας, βοηθώντας για να κερδίσουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα είναι η σημαντική εστίασή μας.

 

Σας παρέχουμε υψηλούς - υπηρεσία ποιοτικών προϊόντων και VIP.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Εστίαση στη μηχανή μυρωδιάς για τα έτη 6+
Απολαύστε την καλές φήμη και την εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας

 

Το 2018, έχουμε προωθήσει τη μηχανή μυρωδιάς ολοκαίνουργιων και μπαταριών βελτίωσής μας και την ηλεκτρική μηχανή μυρωδιάς.

 

Στο άρωμα γοητείας, θα συνεχίσουμε τις κάτωθι τιμές:

  • Επαγγελματισμός
  • Ικανοποίηση πελατών
  • Καλή και γρήγορη υποστήριξη μεταπωλήσεων
  • Αξιόπιστη ποιότητα. Αφήστε όλο τον κόσμο να θεωρήσει «κατασκευασμένος στην Κίνα»
  • Λογική τιμή.

 

 

Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : CharmAroma

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~50

Ετήσιες πωλήσεις : 200000-400000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις