Αρχική Σελίδα

Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μου αναπτύσσει δραστηριότητες κυρίως στο μάρκετινγκ μυρωδιών. Το ασβέστιο με την καλή ποιότητα, τη λεπτή εργασία και την έγκαιρη απάντηση, και σημαντικός, συνεργάζεται με το άρωμα γοητείας χωρίς πρόβλημα, το πρόσωπο πωλήσεων μπορεί πάντα να καταλάβει τη σημασία ηλεκτρονικών ταχυδρομείων μου. Αυτό το συναίσθημα μου κάνει το αγαθό, και άνετος. Ευχαριστίες.

—— Rick Bragg ΗΠΑ

Αγόρασα τις μηχανές διασκορπιστών αρώματος από το άρωμα γοητείας τόσοι πολλοί χρόνοι, πολύ γρήγορα στέλνει, καλό και ακριβές προϊόν, τις πήρε γρήγορα και ως συνήθως πολύ καλή συνθήκη, όλοι λειτουργούν μεγάλο, όλη είναι μεγάλη και αγαπά αυτά τα φω'τα. Προφανώς αυτό είναι ένα πέντε αστέρων των ποιοτικών προμηθευτών, θα αγοράσουμε βεβαίως πάλι τα προϊόντα αρώματος γοητείας, και σας εύχομαι την επιχείρηση

—— Veronique Yasse Βέλγιο

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

   

  Η διαχείριση και η διανομή εργοστασίου μας μας είναι βασισμένες στη ροή επεξεργασίας της μηχανής μυρωδιάς, η οποία διαιρείται κατά προσέγγιση σε περιοχή πρώτης ύλης, περιοχή συνελεύσεων, περιοχή ημιτελών προϊόντων, περιοχή δοκιμής, περιοχή συσκευασίας και περιοχή ολοκληρωμένων προϊόντων.

  Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

   

  Κατ' αρχάς, περιοχή πρώτης ύλης

  Το εργοστάσιό μας βάζει τις πρώτες ύλες μαζί και μπορεί αποτελεσματικά να διαχειριστεί και να προσδιορίσει τις πρώτες ύλες.

   

   

  Δεύτερον, περιοχή συνελεύσεων

  Το εργοστάσιό μας χωρίζει την περιοχή συνελεύσεων ανεξάρτητα και μπορεί να έχει το ανεξάρτητο διάστημα για τους τεχνικούς συνελεύσεων για να επικεντρωθεί στη συνέλευση μηχανών μυρωδιάς.

   

   

  Τρίτον, ημιτελής περιοχή

  Το εργοστάσιό μας χωρίζει τα ημιτελή προϊόντα ανεξάρτητα, το οποίο επιτρέπει στους τεχνικούς συνελεύσεων για να συγκεντρώσει σαφώς την αποδοτικότητα και να διακρίνει αποτελεσματικά την πρόοδο της καθημερινής εργασίας.

   

   

  Τέταρτο, περιοχή δοκιμής

  Στο εργοστάσιό μας, κάθε συγκεντρωμένη μηχανή διασκορπιστών μυρωδιάς πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 24 ώρες της δοκιμής γήρανσης στην περιοχή δοκιμής, και να ελέγξει το ποσό υδρονέφωσης κάθε μηχανής αέρα μυρωδιάς.

  Μια χωριστή περιοχή δοκιμής επιτρέπει στον ελεγκτή για να επιθεωρήσει και να καταγράψει τα αποτελέσματα της δοκιμής για κάθε μηχανή αρώματος.

   

   

  Πέμπτη, περιοχή συσκευασίας

  Στην ανεξάρτητη περιοχή συσκευασίας του εργοστασίου μας, το συσκευάζοντας προσωπικό μπορεί να επιθεωρήσει την εμφάνιση της μηχανής με προσήλωση, και να βάλει προσεκτικά τα πλήρη εξαρτήματα στο κιβώτιο δώρων της aromatherapy μηχανής για να εξασφαλίσει τη σωστή συσκευάζοντας εργασία.

   

   

  Έκτη, περιοχή ολοκληρωμένων προϊόντων

  Μια χωριστή περιοχή ολοκληρωμένων προϊόντων επιτρέπει στο εργοστάσιο για να διαχειριστεί τον κατάλογο καλά.

   

  Εκτός από τις ανωτέρω περιοχές, το εργοστάσιό μας περιλαμβάνει επίσης την περιοχή δοκιμής γήρανσης πρώτης ύλης, κατάλληλη επιθεώρηση περιοχή, περιοχή αποτυχίας προϊόντων και επιστροφής περιοχή και περισσότερο.

   

   

 • OEM / ODM

   

  Υπηρεσία cOem

   

  Η γοητεία Aroma τεχνολογία Company θα μπορούσε να βάλει το λογότυπο όλων των πελατών στις μηχανές μυρωδιάς μας έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει την κατασκευή όλων των πελατών το εμπορικό σήμα τους.

   

  Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

   

  Υπηρεσία ODM

   

  Η γοητεία Aroma τεχνολογία Company θα μπορούσε να ακολουθήσει το αίτημα προδιαγραφών των πελατών και άλλες ειδικές απαιτήσεις της μηχανής μυρωδιάς, και έπειτα το σχέδιο και τα προϊόντα.

   

  Η διαδικασία είναι όπως bellowing.

  Το βήμα ένα, παίρνει την ιδέα του πελάτη και τα τεχνικά στοιχεία του σχεδίου.

  Το βήμα δύο, σχεδιαστής του αρώματος γοητείας θα κάνει το σκίτσο σχεδίου

  Το βήμα τρία, προσφέρει την τιμή και τη χρονική ανοχή στον πελάτη

  Βήμα τέσσερα, δειγματοληψία

  Βήμα πέντε, που εξετάζει για το δείγμα

  Το βήμα έξι, στέλνει το δείγμα στον πελάτη για να επιβεβαιώσει

  Το βήμα επτά, κάνει την παραγωγή

  Το βήμα οκτώ, παρέχει τη μετά από-υπηρεσία

   

   

   

  Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

   

   

 • Ε & Α

   

  Βάζουμε πάντα μερικών από τα κέρδη μας στο τμήμα Ε&Α κάθε χρόνο, επειδή πιστεύουμε ότι η καινοτομία επιχείρησης θα είναι ανεκτίμητη όχι μόνο για τις αποδοχές επιχείρησης αλλά και για τα κοινωνικά κέρδη.

   

  Ελπίζουμε ότι η μηχανή αέρα μυρωδιάς αρώματος γοητείας μας θα μπορούσε να σας κάνει, αυτός, αυτή και είναι γοητευτικοί και είναι ευτυχείς.

   

  Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ray

Τηλ.:: +86-020-86665253

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)