Αρχική Σελίδα

Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μηχανή μυρωδιάς αρώματος για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μου αναπτύσσει δραστηριότητες κυρίως στο μάρκετινγκ μυρωδιών. Το ασβέστιο με την καλή ποιότητα, τη λεπτή εργασία και την έγκαιρη απάντηση, και σημαντικός, συνεργάζεται με το άρωμα γοητείας χωρίς πρόβλημα, το πρόσωπο πωλήσεων μπορεί πάντα να καταλάβει τη σημασία ηλεκτρονικών ταχυδρομείων μου. Αυτό το συναίσθημα μου κάνει το αγαθό, και άνετος. Ευχαριστίες.

—— Rick Bragg ΗΠΑ

Αγόρασα τις μηχανές διασκορπιστών αρώματος από το άρωμα γοητείας τόσοι πολλοί χρόνοι, πολύ γρήγορα στέλνει, καλό και ακριβές προϊόν, τις πήρε γρήγορα και ως συνήθως πολύ καλή συνθήκη, όλοι λειτουργούν μεγάλο, όλη είναι μεγάλη και αγαπά αυτά τα φω'τα. Προφανώς αυτό είναι ένα πέντε αστέρων των ποιοτικών προμηθευτών, θα αγοράσουμε βεβαίως πάλι τα προϊόντα αρώματος γοητείας, και σας εύχομαι την επιχείρηση

—— Veronique Yasse Βέλγιο

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι σημαντικότερο πράγμα για να διευρύνει την επιχείρηση των πελατών και να τους αφήσει να επαναλάβουν τη διαταγή σε μας. Έτσι ώστε γίνεται win-win.


Κατ' αρχάς, ποιοτικός έλεγχος 6S

Το εργοστάσιό μας ακολουθεί τα πρότυπα συστημάτων ελέγχου quanlity 6S για τη διαχείριση, περιέλαβε «την ΑΣΦΆΛΕΙΑ» «SEIRI» «SEITON» «SEISO» «SEIKETSU» «SHITSUKE». Το εργαστήριό μας, το γραφείο του εργαστηρίου, γραφείο όλα επιχείρησης ακολουθεί την τυποποιημένη διαχείριση ποιοτικών συστημάτων ελέγχου 6S. Θα μπορούσε να βελτιώσει την αποδοτικότητα, να εξασφαλίσει ποιότητα, να καταστήσει το περιβάλλον εργασίας καθαρό και την ορντινάντσα, προληπτικό φάρμακο, και να εξασφαλίσει ασφάλεια.

 

Δεύτερον, ICQ

Προτού να τεθούν οι πρώτες ύλες των μηχανών μυρωδιάς στο εργαστήριό μας warehourse, οι επιθεωρήσεις θα πραγματοποιηθούν για να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποσότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. Έτσι ώστε για να εξασφαλίσει στο προϊόν τη μαζική παραγωγή ομαλά. Σιγουρευτείτε που θα μπορούσε παράδοση οι μηχανές μυρωδιάς στον πελάτη εγκαίρως, το καλό quanlity και τη σωστή ποσότητα.

 

Τρίτον, IPQC/PQC

Επιθεώρηση διαδικασίας. Μετά από την αποδοχή των πρώτων υλών, πρέπει να ελέγξετε την ποιότητα του πρώτου προϊόντος για να επιβεβαιώσει όλη την πρώτη ύλη και τα μέρη δεν είναι κανένα πρόβλημα.

 

Εμπρός, FQC

Η επιθεώρηση πριν από βαλμένος στο τελειωμένο warehouse.FQC θα διευθύνει μια περιεκτική ποιοτική επιθεώρηση του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης να συσκευάσει, απόδοση, εμφάνιση και ούτω καθεξής.

 

Και όλες οι μηχανές μυρωδιάς μας χρειάζονται τον ποιοτικό έλεγχο 100% και την ανθεκτική δοκιμή πριν από κάθε μια από την αποστολή.

Σιγουρευτείτε για να ρωτήσετε μας τον τιμοκατάλογο αυτή τη στιγμή, χτυπήστε ακριβώς τον κάτωθι με έρχεται σε επαφή με κουμπί!

 

Πιστοποιήσεις
 • Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:CE-EMC

  Αριθμός:POCE18092713TCE

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-09-28

  Ημερομηνία λήξης:2019-12-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Scent Diffuser

  Που εκδίδονται από:POCE Technology

 • Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:CE-LVD

  Αριθμός:POCE18092705SCS

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-09-27

  Ημερομηνία λήξης:2019-12-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Scent Diffuser

  Που εκδίδονται από:POCE Technology

 • Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

  Πρότυπο:Safety and Technical Standards for Cosmetics 2015 edition

  Αριθμός:C1809C0010

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-10-12

  Ημερομηνία λήξης:2019-12-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Essential Oil

  Που εκδίδονται από:SINO ASSESSMEINT GROUP

Στοιχεία επικοινωνίας
Charm Aroma Environmental Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ray

Τηλ.:: +86-020-86665253

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)